Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Forestillingen ”Rejsen igennem de syv verdener" er lavet af en gruppe børn fra 1.til 3. klasse sammen med deres undervisere Ellen Ahnfelt-Rønne og Rasmus Harsbo Rasmussen.

”Rejsen igennem de syv verdener" handler om 4 børn, der bliver suget ind i en eventyrlig computerverden, hvor de møder den sliksultne portvagt, som ikke vil slippe børnene ud igen, før de har proppet hendes mave med slik. Portvagten fører dem ind i 7 forskellige levels, hvor alle årstidernes væsner og fabeldyr lever. Men børnene finder hurtigt ud af, at selv når det kommer til fantastiske figurer og idoler fra eventyrerne, kan skinnet bedrage!

Forestillingen spilles på Baunebjergscenen i Humlebæk mandag den 25. februar og tirsdag 26. februar, begge dage kl. 19. Baunebjergscenen ligger på Humlebæk skole, udskolingen, Baunebjergvej 401 i Humlebæk.

Billetter kan købes igennem Ragnarocks hjemmeside www.ragna.dk. Prisen er 30 kr. Medlemmer af Ragnarock kommer ind for 20 kr. Der er også billetsalg ved indgangen, hvis der er billetter tilovers. Der er kun få billetter tilbage til premieren.

På hjemmesiden kan man også bestille billetter til de næste forestillinger: "Havets dronning og de funky pirater", "Enden er nær", "Fars historie" og ungdomsskolens store musikteaterforestilling ”Frost”.{jcomments on}