Fredag den 20. januar byder Forsamlingshuset Nødebo Kro for 18. gang på en god, gammel gang rock og rul tilsat en passende mængde humør og uforlignelig spilleglæde, når Billy Cross og hans fantastiske musikere ligger vejen forbi.

Kroens lokaler plejer at være fyldt til bristepunktet, når Cross, Schack, Hemmer & Ostermann besøger Nødebo Kro. De elsker Rock'n'Roll og Rhythm’n Blues, og sammen får de musikken til at swinge på deres egen helt særlige måde. 

Billy Cross kom til Danmark på en ferietur i Europa i 1974. Ved en koncert møder Billy sin kommende danske hustru og slår sig ned i København. I Huset i Magstræde (Musikcafe'en) sidder Mik Schack som booker og møder Billy Cross, der tropper op for at demonstrere sit guitar-spil. I årene, der følger, får Billy spillet i mange forskellige konstellationer og sat sin gode lyd til folk som C. V. Jørgensen, Bjørn Afzelius og selvfølgelig i et stort samarbejde med Delta'erne, der kommer til at hedde Delta Cross Band. Billy Cross er gennem årene blevet en kærkommen del af den danske rockscene og en yderst velkommen ”hus-kapelmester” på Nødebo Kro. Bandet består af Billy Cross på guitar, Flemming Ostermann på bas, Dan Hemmer på hammondorgel og Mik Schack som rytmesektionen på vaskebræt.

Inden musikken starter fredag den 20. januar kl. 21, kan man for kun 180 kr. spise middag med en to-retters menu tilberedt af Kroens frivillige kokkehold (der er rabat for medlemmer af Forsamlingshusets Venner). Spisebilletter skal købes i forsalg på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk senest onsdag den 18. januar kl. 12.