Nivå Amatør Teater inviterer til julekoncert tirsdag den 13. december klokken 20.00 med Gitte Degn & Kasper Daugaard, begge er professionelle musikere og sidst nævnte har turneret verden rundt med Lukas Graham.

Sæt dig godt til rette og lad julestemningen indfinde sig,når sangerinde Gitte Degn og pianist Kasper Daugaard tager dig med på en musikalsk rejse gennem årtiers julehits.

Der er danske og udenlandske juleklassikere på programmet til den stemningsfulde aften og mon ikke der også sniger sig et par velkendte fællessange ind i aftenens program.

Gitte Degn og Kasper Daugaard er begge profesionelle musikere og har et langt katalog af koncerter og fællessangsarrangementer bag sig.Deres samarbejde går mange år tilbage og de garanterer, at publikum kan glæde sig til en hyggelig underholdende aften i trygge musikalske hænder.

Gitte Degn er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og er indehaver af sangvirksomheden House of Singing.
Kasper Daugaard er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og pianist i bl.a. Hardinger Band/Shu-Bi-Dua og Fyr og Flamme og har turneret verden rundt med Lukas Graham band.

Vi ses til en dejlig aften i julens ånd.


Billetter a´ kr. 130 kan bestilles på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Billettelefon 2712 2813 ( 12 - 16 )
Info/billetter: https://www.nivaateater.dk/julekoncert22
Adresse: Kalvehaven 6.2990 Nivå