Det bliver en festlig lørdag formiddag den 26. november i Fredensborg. Her kommer Det Lille Turnéteater nemlig forbi Fredensborg Bibliotek med den gakkede forestilling Grev Gris, hvor prins Knud falder for en gris og gør den til greve.

Hvordan det spænder af, når den tilsølede gris skal gøre sig på de bonede gulve ved hoffet, kan man finde ud af, hvis man møder op til forestillingen, der starter klokken 10.30 og varer cirka 35 minutter.

For at kunne overvære til teaterforestillingen på Fredensborg Bibliotek skal man dog sørge for på forhånd at tilmelde sig via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside. Billetter til børn er gratis, mens voksne skal betale 25 kroner.

Det Lille Turnéteater består blot af skuespilleren Peter Holst, som selv klarer alle roller. Teaterstykket Grev Gris kan ses af børn fra 4 år og opefter og er baseret på en børnebog af Thorstein Thomsen. Blandt forestillingens temaer finder man skolegang, læsekundskaber og venskab. Grev Gris har også et dybere eksistentielt lag, der handler om at stå ved den man er, selvom man skiller sig ud.