Er du en af de mange bedsteforældre, som indimellem læser højt for børnebørnene, kan du den 24. november hente inspiration hos Fredensborg Bibliotekernes børnekulturformidlere. 

Mange bedsteforældre stiller gerne op og passer børnebørn, når det brænder på, og en af de sikre aktiviteter, bedstefar og bedstemor kan ty til, har altid været oplæsning. Men det kan indimellem være svært at vælge de rigtige bøger. Man vælger ofte de samme gamle travere, som man selv har holdt af op gennem livet. Ikke noget galt i det, men 24. november klokken 10.30-11.30 kan bedsteforældre få masser af helt ny læseinspiration ved Fredensborg Bibliotekernes ”Booktalk for bedsteforældre”. Det foregår i Country Market på Jernbanegade 3 i Fredensborg lige under Fredensborg Bibliotek. 

Ved ”Booktalk for bedsteforældre” vil børnekulturformidlerne Ninna og Tilde medbringe de sødeste, hyggeligste, flotteste og vildeste børnebøger og guide tilhørerne sikkert igennem junglen af nye udgivelser. Man vil gå derfra ikke bare med gode idéer til oplæsning i familierne, men måske også til bogjulegaver til de små. 

Undervejs i booktalken vil der være et særligt fokus på børnebøger, der på hver deres måde repræsenterer klima og natur, da børnebibliotekerne i Fredensborg Kommune i 2022 har et særligt fokus på FN’s verdensmål nr. 13: Klimaindsats. 

Det koster 65 kroner at tilmelde sig, hvilket kan ske på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside, men så får man også kaffe og kage fra Country Markets lækre sortiment.