Hør historiker Kirstine Chege fra Folketingets EU-oplysning fortælle om Danmarks vej fra EF til nutidens EU i et arrangement fra Fredensborg Bibliotekerne.

Den 2. oktober er det 50 år siden, at danskerne sagde ja til at være en del af EU. EU er allestedsnærværende i vores dagligdag og vigtig for danskerne at forholde sig til. Derfor har Fredensborg Bibliotekerne inviteret EU-ekspert Kirstine Chege til at fortælle om, hvordan det er gået med EU siden 1972, og hvor EU er på vej hen.

Tirsdag 4. oktober kl. 19-21 kommer Kirstine Chege til Nivå Bibliotek, hvor hun med sin store indsigt i EU’s historie og særligt Danmark i EU vil gennemgå den danske EU-debat, de største milepæle, afstemningerne, udfordringerne både i et historisk og aktuelt blik og en masse andet spændende.

Kirstine Chege er historiker og ansat ved Folketingets EU-oplysning. Hun har for nyligt udgivet publikationen “EU på kryds og tværs”, som kan afhentes gratis på biblioteket. Kirstine Chege vil være parat til at besvare alle EU-spørgsmål, der måtte dukke op under foredraget.

Arrangementet er et samarbejde med Folketingets EU-oplysning.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via bibliotekets hjemmeside.