Karlebo Idrætsforening er igen i år vært for Karlebo Sommerfest. I år afvikles sommerfesten over to dage, den 5. og 6. august 2022 Det er en årlig tilbagevendende begivenhed og afholdes i år for 89. gang i træk.

På programmet er forskellige aktiviteter som bl.a. fodbold, tennis, kegleturnering, opvisninger, bankospil, loppemarked, gøgl og musikalske indslag. Alt sammen med gratis adgang.

”Vi glæder os til at skabe en Karlebo Sommerfest for alle de mange gæster, der forhåbentlig kommer. Det er vigtigt for os, at der er stemning og fest og at der sport på stadion. Vi beholder den intime stemning med telt og scene ved klubhuset, ” siger formand for Karlebo IF Henrik Greiffenberg

De forskellige aktiviteter starter om fredagen kl. 17.00 dog holdes den officielle åbnnigstale kl. 19.00 og det sker ved sognepræst Kirsten Johansen. Efterfølgende er der stort bankospil, der dog allerede er udsolgt. Kl. 20.00 uddeles prisen til årets KIF´er og så slutter fredagens program af med musikalsk underholdning ved Kim Larsen Jam.

Lørdag bliver den helt store dag, blandt andet med Kegleturnering, fodboldturnering og flødebolleløb. Som noget helt særligt kommer der i år et programpunkt udover det sædvanlige. Fredensborg Kommunes gave til Dronning Margrethe i anledning af 50-års jubilæet som regent er fem bænke i bornholmsk granit. Samtidig er det en markering af Fredensborg Slot og Bys 300-års jubilæum. En af de fem bænke bliver placeret ved gadekæret i Karlebo Landsby. Indvielsen finder sted lørdag den 6. august kl. 13 i forbindelse med Karlebo Sommerfest med deltagelse af borgmester Thomas Lykke Pedersen.

”Casper T har spillet til Karlebo Sommerfest i over 25 år og han gør det igen i år med HOTSHOT. Casper kan lige det vi gerne vil have til en sommerfest, han kan skabe en fest, han formår altid at skabe hygge og fællesskab, som vores publikum elsker,” siger formand Henrik Greiffenberg.

Den årlige Sommerfest i Karlebo plejer at være et tilløbsstykke, der samler henved 1500 gæster og er med til at samle landsbyens beboere og kommunens øvrige bysamfund til et par festlige sociale og kulturelle dage.