Hvad enten man har brug for inspiration til rejsen, eller man kun må drømme om det store udland i år, kan man den 29. juli med fordel bruge et par timer i selskab med Fredensborg Bibliotekernes litteraturformidler Sofie, hvor den står på gåtur og rejselitteratur.

Den litterære vandretur starter uden for Humlebæk Bibliotek klokken 10 og fortsætter rundt i området indtil klokken 12. Undervejs vil bibliotekets litteraturformidler læse op af romaner, digte og noveller, der har det til fælles, at de foregår i andre lande.

Gåturen den 29. juli er en del af Fredensborg Bibliotekernes koncept ”Litterære vandringer”. Her kombineres oplæsning af inspirerende litteraturstykker med oplevelsen af Fredensborg Kommunes naturskønne omgivelser. Der vil højst være 15 deltagere, og sammen går gruppen en tur på maksimalt 5 km, hvor man både får motion, litterær inspiration og masser af tid til at snakke med nye eller gamle bekendtskaber.

Det er gratis at deltage, men på grund af det begrænsede antal deltagere, skal man tilmelde sig på forhånd via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside. Husk i den sammenhæng at opgive en gyldig email-adresse, så man kan få besked i tilfælde af aflysning på grund af dårligt vejr.