Lørdag den 2. juli, samme weekend som Tour de France indleder deres første etaper i Danmark, kommer cykelløbet Kids Tour til Kokkedal. Det er for børn  mellem 3 og 10 år, der kan spænde cykelhjelmen, træde i pedalerne og suse afsted på cyklen, næsten som i Tour de France.

Fredensborg Kommune er en af i alt 18 værtsbyer for Kids Tour, der byder børn i alderen 3-10 år, og deres forældre, velkommen til en dag fyldt med cykelsjov og aktiviteter for hele familien.

Ruten er ca. 1 km lang, og børnene cykler ruten forskellige antal omgange alt efter deres alder. Børn i alderen 3-4 år kører således 2 omgange, børn i alderen 5-6 år kører 3 omgange, børn i alderen 6-8 år kører 4 omgange og børn i alderen 9-10 år kører 6 omgange. Udover cykelløbet vil der hele dagen være aktiviteter og underholdning for hele familien på stævnepladsen.

Hovedtemaerne for dagen er cykelglæde og trafiksikkerhed, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter. Formålet er at give børn muligheden for at mærke glæden, suset og friheden på en cykel, og få flere børn til at benytte cyklen som en helt naturlig del af hverdagens transportmiddel.

Det koster 75 kr. pr. barn at deltage i cykelløbet. I prisen er inkluderet et startnummer, en goodiebag, smagsprøver og andre lækkerier, et flot diplom og fri adgang til aktiviteter på pladsen. Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge børneulykker i Danmark.

Vi glæder os til at byde alle børn og deres forældre velkommen til den sejeste cykelfest!

Find mere information og tilmeld dit barn på www.kidstour.dk