Til jazzsæsonen i efteråret 2022, vil publikum kunne opleve den danseglade traditionelle jazzmusik i Fredensborg Golf Klubs smukke rammer, midt mellem slot og sø. I den seneste sæson har musikken spillet lifligt på Fredensborg Store Kro. Til glæde og gavn for klubbens jazzglade publikum. Tiderne gør dog, at Fredensborg Jazz Klub, har måtte se sig om efter et nyt spillested.

Valget er faldet på restauranten Sweet-Spot, der holder til i Fredensborg Golf Klub.

- Det bliver en ny og spændende måde at arrangerer disse jazzaftener, hvor omgivelserne er naturskønne og intime fortæller Ole Holde der er formand for jazzklubben.

Samtidig er det win/win for forpagteren af restauranten i golfklubben, for Jazzklubbens arrangementer foregår typisk uden for golfsæsonen og på den måde, kan man opretholde liv i lokalerne i Sørup hvor Fredensborg Golf Klub holder til.

- Mange har også den opfattelse, at spisesteder i golfklubber generelt kun er for golfspillere, så når vi holder disse jazz-arrangementer i Fredensborg Golf Klub, kommer der et publikum ind der måske ikke ville have lagt vejen forbi. Men det gør de så nu ved jazzklubbens arrangementer, fortæller Ole Holde.

Lokalerne giver plads til små 100 publikummer, både til spisning og med dansegulv. Som altid vil der blive serveret en 2-retters menu, der er inkluderet i billetprisen på 300 kr.. Spisning begynder kl. 17.30 og musikken byder op til dans kl. 19.00. Restauranten har rimelige priser på drikkevarer, og der kan tilkøbes kaffe og kage efter maden.

Restauranten i Fredensborg Golf, har adresse på Skovsvinget 25 i Fredensborg hvor man dog er afhængig af transport med indkørsel til golfbanen og til restauranten ad en lille grusvej, som en sidevej til Skovsvinget lige i skovbrynet.

Følgende datoer for efterårssæsonen er fastlagt på følgende dage:

Fredag 7. oktober
Fredag 4. november
Fredag 2. december

- Vi vender snarest muligt tilbage med information om hvilke jazzbands som spiller de enkelte datoer, slutter Ole Holde der også henviser til yderligere information på humleborg.dk under fanebladet Jazzklubben.