I maj måned er der tradition for, at Fredensborg Musikskoles elever giver prøver på, hvad de har lært i årets løb. Rundt om i kommunen kan man ganske gratis møde god musik i selskab med de unge musikentusiaster.

 

Hvert år er det en stor fornøjelse at byde velkommen til forårskoncerter på Fredensborg Musikskole. Gennem hele sæsonen har børnene i grupper eller som solister øvet sig og er blevet klogere på musikken, tonerne og rytmerne, og en lille smule på sig selv. Nu er det endelig blevet tid til at de vil vise os lidt af deres kunnen. Gennem de kommende uger vil der være rig mulighed for at støde på en koncert et sted i kommunen.

 

17. maj kl. 15-18: Fredensborgdagen på Amfi-scenen i Langedammen

Musikskolen deltager til festligholdelse af Fredensborg Slot og bys 300 års jubilæum.

Gratis adgang

 

18. maj kl. 19.00: Talentkoncert i Fredensborg Gl. Bio

På musikskolens talentlinje går 11 dygtige elever. Koncerten markerer afslutningen på deres deltagelse i særlig tilrettelagt undervisning gennem et helt skoleår.

Gratis adgang

 

24. maj kl. 17.30: Forårskoncert i Rådhuskælderen, Fredensborg Rådhus

Koncerten står i de yngste elevers tegn. Mange børn fra 2. og 3. klasse har gennem året gået på musikskolens musikkarruseller, hvor man lærer en masse om musik - prøver at spille på flere forskellige instrumenter - og har det sjovt imens. Som ordet ’karrusel’ antyder, har eleverne i løbet af et skoleår på skift få lov at spille på forskellige typer instrumenter, og det vil de vise en bid af til koncerten.
Udover indslag fra karrusellen, optræder nogle af musikskolens mere etablerede Bands og orkestre i forskellige aldersgrupper og niveauer. Her er inspiration til den videre færd i musikkens forunderlige verden.

Gratis adgang

 

2. juni kl. 19.00: 'Romantik - de store følelsers musik' på Nivaagaards Malerisamling

Koncerten vil præsentere musik som i bredest tænkelige forstand kan forstås som romantisk. Omgivet af Marstrands herlige malerier på væggene vil publikum møde et repertoire som spænder fra Chopin og Debussy til Elton John og John Berry. Undervejs vil man stifte bekendtskab med Musikskolens store ensemble ’Strengeleg’, som er et samarbejde med Gribskov Musikskole og består af intet mindre end 22 børn og unge på strengeinstrumenter som violin, bratsch, cello og guitar.

Gratis adgang, billetter bestilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.