Søndag den 15. maj kl. 15, har den trommeløse kvartet Blue Train, sneget sig ind i Egedal Kirke med et spændende program, der består af rytmiske fortolkninger af kendte danske/svenske sange og salmer. 

Gruppen består af Nynne Lange, sang (tidl. sognepræst i Kildebrønde Sogn), Niels Jakob Kristensen – med kendenavnet ”Filt”, sax, Allan Jarmer, el-klaver (tidl. organist i Uvelse Kirke i Nordsjælland) samt Poul Erik Carstensen, bas (kendt som det ene medlem af komikerparret John & Aage.

Et svingende program med Livspoesi som tema, i hvilken forbindelse Blue Train bl.a. giver sit bud på Kaj Munks Den blå Anemone. Dertil en perlerække af jazzprægede versioner af bl.a. Nu er det længe side, Du gav mig, o, Herre en lod af din jord, Hvorfor er lykken så lunefuld, Se hvilket menneske og Duke Ellingtons Come Sunday.

Blue Train udgav i 2017 CD’en Den blå anemone – Livspoesi, ligesom der i 2006 udkom Under stjerners stilhed, som der også bliver spillet numre fra. Undervejs i programmet bliver der mulighed for publikum at deltage i en fællessang. 

Efter koncerten, som varer en times tid,  inviterer kirken på en forfriskning. 

Der er fri adgang til arrangementet i Egedal Kirke, som er beliggende på Egedalsvej 3, 2980 Kokkedal.