Find balkjolen, butterflyen og danseskoene frem, for nu er der igen Ballroom jazz på KulturStationen i Humlebæk med Nivå Big Band. Det er der fredag den 20. maj 2022 klokken 19.30.

Nivå Big Band spiller op til en skøn dansekoncert, med den fantastiske Anne-Ditte Scheibye som sangsolist og den unge guitarist Pelle Von Bülow som i aftenens anledning også griber mikrofonen.

Nivå Bigband holder fast i det bedste af jazz-traditionen under kyndig musikalsk ledelse af trombonist Anders Jacobsen og på programmet er numre fra Jazzens skatkammer. Numre der vækker glæde og giver gåsehud. 

Der er tilrettelagt et ambitiøst danseprogram med masser af klassikere fra både for- og nutidens store komponister og arrangører. Orkesterets repertoire består i hovedsagen af klassisk swingmusik fra Basie- og Ellington-perioden, men også ældre ting (Luis Bonfa) og nyere numre (Norah Jones) er med, alt sammen skarpt arrangeret af folk som Dave Wolpe, Sammy Nestico og Jerry Nowak, mfl. Også Orkesterets dirigent, basunisten Anders Jacobsen, bidrager med komposition og arrangement med et strejf af det moderne

Det er Humlebæk Kulturforsyning der arrangerer og billetterne koster blot 100,- 

Billeter bestiller online på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/d5gfa2xquk