Lørdag den 7. maj kl. 10 byder borgmester Thomas Lykke Pedersen, formand for Fritids- og Idrætsudvalget Soma Mayel og Kokkedal Løbeklub velkommen til en gå- eller løbetur i Kokkedals smukke natur.

Tour de Fredensborg er en anledning til at komme ud og bevæge sig i frisk luft og samtidig se nye steder af Fredensborg Kommune. Hele familien er velkommen til en hyggelig fælles aktivitet og måske en lille smule sved på panden, I vælger selv om I vil gå eller løbe. Ruterne er på 3,5 og ca. 5 km. Er du frisk på en længere tur, kan du løbe 5 km-ruten to gange.

Turen bringer jer forbi den skønne natur langs Usserød Å og flere eksempler på byens klimatilpasningsprojekt.

Tilbage i mål er der vand og frugt til alle deltagere. Der er også en medalje hvis du har lyst til det.

Start og mål
På banen bag Egedalshallen, Holmegårdsvej 3 i Kokkedal. Her er der mulighed for parkering og toiletbesøg.

Om Tour de Fredensborg
På tværs af kommunens fire byer er idrætsforeninger gået sammen om at arrangere fire årlige motionsløb/gåture for hele familien. Ture der både byder på en hyggelig fælles oplevelse og muligheden for at se nye steder af Fredensborg Kommune. De fire løb og samarbejdet er samlet under paraplyen Tour de Fredensborg og får støtte fra Fredensborg Kommune.

Ruterne er på 5 og 10 km, og du bestemmer selv, om du vil gå eller løbe distancen. Fra 2022 er der også en kortere rute på mellem 2,5 og 3,5 km, primært for familier med mindre børn.

Så sæt kryds i kalenderen, ta’ familien under armen og deltag i dem alle.