Romanen ’Samling’ af Natasha Brown er netop udkommet på dansk, og har høstet store anmelderroser: ”en skarpskåret, klarsynet debut”, som Politikens anmelder skrev. Nu kan hun opleves ved et live arrangemnet på Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk.


Mød den britiske forfatter, der har en fortid på Cambridge og i Londons finansverden og som på baggrund af debutromanen er blevet sammenlignet med den berømte engelske forfatter Virginia Woolf. Hun er gæst i Louisiana LIVE torsdag den 28. april.

 

Da hendes roman ‘Assembly’ (Samling) sidste år udkom i England, blev den rost til skyerne af en enstemmig anmelderskare. For at være modig og tematisere den hverdagsracisme, der hersker i den engelske overklasse og finansverden. For sit knivskarpe sprog og litterære elegance.

 

Mød forfatteren, der, ifølge Politiken, ”skriver fuldstændig overlegent om racisme i et postkolonialt Brexit-London”. Og hør, hvorfor hun skriver om ophav og opbrud og alle de svære beslutninger, vi møder undervejs.

 

Samtalen foregår på engelsk. Aftenens vært i Louisiana LIVE er Marc-Christoph Wagner.

 

Louisiana LIVE er gratis for museets gæster. Pladsbestilling nødvendig (gebyr 20 kr.). Læs mere på www.louisiana.dk. Arrangementet begynder klokken 19:30, nummererede pladser.