Fredensborg, Humlebæk, Nivå og Kokkedal får i den kommende tid besøg af Cirkus Arli. Der i deres 52. sæson kommer forbi med festforestilling "For fuld Musik" 

På programmet er der igen i år har den franske 8. generations cirkusklovn Francesco Fratellini. Publikums absolutte yndling. Igen i år med "Nouvelle folie Francaise" - Nye Franske tosserier.

Derudover bydes på Inciterende musik i et folkloristisk indslag med baggrund i de populære hula hop ringe. Sydafrikanske Sarah Florees mestrer denne disciplin til perfektion

Der er hokus pokus og magi, fra Letland med de utroligste illusioner og mystisk trylleri. I selskab med The Polupans.

Der er desuden jonglering i høj klasse. Nærmere bestemt clubjonglering udført af Sarah Florees, Francesco Fratellini og Alexander Arli.

Der bliver Kropsbeherskelse, styrke men en ikke mindst elegance, i det poetiske Adagio-akt, som har ført Duo Grajdian verden rundt. I år kan de opleves hos Cirkus Arli og under cirkuskuplen svæver smukke Jelena Vasiljeva i tissue, så let som en sommerfugl. Her udfører hun artisteri af høj klasse.

Forestillingens varighed er 1 time og 40 minutter. Inkl. pause og indgangen åbnes 1/2 time før forestillingen.

Der er billetsalget døgnet rundt på nettet og ved cirkus er kassen åben 1 time før forestillingen. I samme tidsrum er billettelefon 71993210, ligeledes åben. Børn under 2 år har gratis adgang, når de sidder på skødet.

Forestillingen kan opleves i Fredensborg onsdag den 20. april på kastanjevej ved stadion. I Humlebæk på Boserupvej tirsdag den 26. april. I Nivå ved NKK hallen onsdag den 27. april og torsdag den 28. april på Ullerødvej i Kokkedal. Alle fire spillesteder er forestillingen klokken 18.00