Lær at sammensætte dit tøj i nye fede outfits, når stylist Laura Lava d. 5. april gæster Fredensborg Bibliotek med Garderobeskolen

Mange af os kan måske nikke genkendende til følelsen af at kigge opgivende ind i tøjskabet og tænke: Jeg har ikke noget ordentligt at tage på, selvom skabet bugner af tøj. Hører du også til en af dem, er der hjælp at hente, når stylist og garderobeekspert Laura Lava holder foredrag på Fredensborg Bibliotek d. 5. april kl. 19-21.

Som personlig shopper har Laura Lava arbejdet med tøj, mennesker og mode i 20 år og klædt knap 2000 kunder på i prøverummet. I løbet af foredraget guider Laura dig til, hvordan du genopdager din garderobe og flytter fokus fra forbrug til brug. Du lærer at se muligheder i din garderobe i stedet for begrænsninger, og du får masser af nemme tips og tricks til at rydde op, kategorisere og sammensætte dit tøj på kryds og tværs til nye fede looks.

Når du går hjem, har du lyst til at rydde op i din garderobe, købe mindre og bedre og blive ven med dit spejlbillede. Alle får desuden en garderobe-challenge med hjem, som er en garanteret øjenåbner til næste gang, du åbner tøjskabet.

En billet koster 50 kroner og kan købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside