Med tracks som Into The Night vil rockbandet Electric Shaman skabe ekstase. De satser på de store scener. Trioen består Jacob Moth fra Fredensborg på vokal og guitar, Asger Steenholdt på bass kendt fra Big Fat Snake i mere end 20 år, og den virtuose trommeslager Niclas Campagnol.

Electric Shaman er klar med en nye plade og 12 nye numre, hvor det upbeat og melodiøse track Into The Night bliver det første på gaden.

"Vi går efter de store scener. Jeg ville eddermame gerne spille på Orange på Roskilde Festival," siger den langhårede forsanger og lead-guitarist Jacob Moth, der også er kendt som shaman med sit eget spirituelle hjem og healingsted, The Magic Garden, i Fredensborg, hvor gruppen også giver koncerter i Moths rundsal.

"Med musikken formidler vi spirituelle budskaber, som vil igangsætte en indre rejse, der sætter publikum i en ekstatisk tilstand og skaber samhørighed mellem dem," siger Jacob Moth, der har levet af musikken i rockgrupper som Savage Rose og Fate og med filmmusik til bl.a. tv-serien Klovn.

"Vores musik kan beskrives som en kloning af Muse, Pink Floyd og Jimi Hendrix. Vi har for eksempel Muses stramhed, moderne lyde og melodier," siger han og fortsætter:

"Og vi blander dem så med Pink Floyds filmiske kvalitet og med Jimi Hendrix, hvor vi særligt live slipper kontrollen og overgiver os til 20 minutters psykedelisk improvisation," siger han om samarbejdet med den driftsikre bassist Asger Steenholdt, kendt fra Big Fat Snake i mere end 20 år, og den virtuose trommeslager Niclas Campagnol.

Alle sange er inspireret af Jacob Moths andet professionelle arbejde som moderne shaman med meditation, trance-musik og guidede indre rejser, som alle fra direktøren til den enlige mor deltager i. Og bandets tekster handler netop om bl.a. spirituelle oplevelser.

"Det er gruppens formål at fremme det spirituelle fællesskab. Og vi i bandet har en kemi, så vi bare kan gi' os hen til musikken og komme i ekstase og dermed formidle den spirituelle kraft til publikum. For rock har bare en kraft," siger Jacob Moth.

Into the night er netop udkommet og kan høres på alle de fede streaming-tjenester.