Nivå Big Band spiller igen i år op til en fyrig forårskoncert i Nivå Teatersal. Det sker søndag den 27. marts klokken 15.00.

Nivå Bigband holder fast i det bedste af jazz-traditionen under kyndig musikalsk ledelse af trombonist Anders Jacobsen. Ved forårskoncerten vil publikum opleve numre fra jazzens skatkammer, numre der vækker glæde og giver gåsehud.

Solist vil være Anne-Ditte Scheibye, der er en erfaren sangerinde indenfor flere genrer, men i særdeleshed i jazzens verden.

Anne-Ditte har indgået i et hav af musikalske konstellationer gennem årene og har siden 2010 stået i front i Anders Jacobsens dansksprogede, finurlige og legende orkester, Univers på Vers.

Ud over musikken har Anne-Ditte en baggrund inden for dans og teater, og denne alsidighed afspejler sig også i hendes musikalske virke, hvor hendes indlevelsesevne skinner igennem.

Billetter af 100 kroner bestilles på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 2712 2813. Der kan også bestilles billetter online på hjemmesiden www.nivaateater.dk