I sæson 2021-22 kan Michala Petri og Lars Hannibal fejre 30 års jubilæum som duo. Det sker bl.a. med denne koncert i Nødebo søndag den 3. april kl. 16, der er Michala Petris fødeby.

Det bliver virtuost blokfløjtespil og varme guitar toner, der skaber forårshumør hos publikum.

Michala Petri har i mange år været en førende virtuos på sit instrument, blokfløjten, og hun har en strålende karriere som travl omrejsende solist med koncerter overalt i verden og en perlerække af meget roste CD-indspilninger bag sig. Allerede i 1969 debuterede hun kun 11-år gammel som solist i Tivolis Koncertsal. Og lige siden studieårene ved Hochschule für Musik und Theater i Hannover har hun med stor intensitet turneret i Europa, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten, Australien, Japan, Kina og Korea. Her har hun optrådt på centrale festivals og spillet i førende koncertsale, bl.a. som solist med en række af verdens førende kammer- og symfoniorkestre. Det er blevet til mere end 4.000 koncerter! Listen over internationale topnavne, som hun har arbejdet sammen med, er lang og rummer navne som Heinz Holliger, Gidon Kremer, James Galway, Keith Jarrett, Christopher Hogwood og Claudio Abbado.

Lars Hannibal voksede op i Århus, og som mange andre teenagere i 60èrne begyndte han at spille guitar inspireret af bla. Bob Dylan, The Beatles, The Kings og Rolling Stones. I slutningen af 60'erne hørte han en indspilning med André Segovia, som spillede Bach`s Gavotte. Denne oplevelse blev et vendepunkt for Lars Hannibal, og han begyndte at spille klassisk guitar. Lars Hannibal studerede guitar på konservatoriet i Aarhus og lut hos Toyohiko Satoh i Haag i årene 1972 til 1980. Han har primært arbejdet som kammermusiker og har siden 1980 turneret intensivt i Europa, USA, Mellemøsten, Mexico, Korea, Kina og Japan. I mange år var det med violinisten Kim Sjøgren i Duo Concertante.

Siden 1992 har Michala Petri og Lars Hannibal dannet duo og spillet mere end 1500 koncerter med et repertoire, der spænder fra sen renæssance og tidlig barok over den klassiske og romantiske periode til nutidige kompositioner, skrevet direkte til duoen. De har været gift, men selvom det daglige samliv ophørte, fortsatte de det musikalske samarbejde og har som Petri/Hannibal Duo optrådt på verdens førende festivals og koncertsale.

I oktober 1992 gav Michala Petri og Lars Hannibal deres første koncert på Nødebo Kro, og de har optrådt flere gange i Nødebo siden. Nu glæder forsamlingshuset sig til at kunne præsentere dem igen.

Billetter til koncerten koster 150 kr. ved indgangen og 140 kr. i forsalg på www.noedebo-kro.dk. Gratis med årskort. Der er nummererede pladser til koncerten.