Som et helt nyt kulturelt tilbud, har Humlebio lanceret et program med nogle såkaldte Live Shows, det sker for at at udnytte deres skønne sal til andet end film. Det første arrangement er mandag den 14. marts kl. 19:30 med Thomas Larsen: Monark og Mennesker.

Thomas Larsen er netop udkommet med bogen "Monark og Menneske", som er skrevet i anledningen af Dronning Margrethes 50 års jubilæum som regent.

Men hvad er der sket i hendes ivi de 50 år, hun har siddet på tronen? Fra hun som ung pludselig ved sin fars død blev regerende monark.

Live-interview 

Ved dette arrangement fortæller Thomas Larsen i et live-interview til Ole Holde fra Radio Humleborg, hvordan Dronningen har skabt sin usædvanlig nære relation med befolkningen gennem de fem årtier, hvordan hun har moderniseret monarkiet og ændret kurs i sin løbende samtale og dialog med befolkningen.

Samtidig kommer han også ind på det generationsskifte der en dag bliver en realitet, når Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary bliver konge og Dronning af Danmark.

Thomas Larsen er journalist, politisk kommentator og forfatter til en række populære biografier af kendte danskere. I sin karriere han han fulgt Kongehuset tæt og interviewet Dronningen flere gange.

Radio Humleborg planlægger at optage arrangementet, med henblik på en senere radioudsendelse.

 Læs om de øvrige live shows i Humlebio her: https://humleborg.dk/index.php/kultur/4120-live-shows-i-humlebio