Vinterferien i Louisiana Børnehus er farvestrålende og fyldt med aktiviteter og værksteder i tre etager. Den nyåbnede udstilling med den russisk/franske kunstner Sonia Delaunay inviterer til at forme, designe, tegne og male - alt lige fra biler til butterflies og fra pyjamas til tørklæder. Tag hele familien med i både uge 7 og 8 - fra 12. til 27. februar.  

Vinterferien på Louisiana begynder samtidig med åbningen af forårets store udstilling med Sonia Delaunay, der både var maler og designer og en af modernismens største stemmer. Kom og oplev udstillingen og sæt form og farve på ferien i Børnehuset på Louisiana. 

I den næsten nyåbnede udstilling med Sir Peter Cook viser vi hans vilde, fabulerende og farvestrålende tegninger - blandt andet hans tårne. I Børnehuset skal du selv lave tårnene! Tegn dem som Cook eller byg dem med limpistol, multifarvede tændstikker, farverigt pap og papir. 

Vinterferien på Louisiana byder også på familieomvisninger og tegnekonkurrence. Se hele vinterferieprogrammet i Børnehuset her og besøg www.louisiana.dk.