Guldaldermaleren Wilhelm Marstrands mange farverige og livfulde figurer inspirerer til nye møder med børnene og kunsten på Nivaagaards Malerisamling i vinterferien, når museet inviterer indenfor til danseworkshops, kreativt værksted med pixi-kunstbøger og familieomvisning i Marstrands fortællende univers.

Hver dag er der opgaveark at løse for både store og små, når børnene går på opdagelse i den aktuelle særudstilling 'Wilhelm Marstrand. Den store fortæller'.

Alle arrangementer er gratis for børn og deres voksne, når entreen er betalt - og alle gæster under 18 år har fri entre..

Program

Onsdag 16. februar

Danseworkshops
Kl. 12-12.45: 3-6-årige
Kl. 13.15-14: 7-12-årige

Slip danseglæden løs og dans med hvirvlende skørter og kapper. Museet inviterer til dans som på Marstrands billeder - med danser Signe Frydenlund.

Begrænset antal pladser: tilmelding via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Torsdag 17. februar

Kl. 11.15-12: Familieomvisning i 'Wilhelm Marstrand. Den store fortæller'
Kom med på opdagelse i Marstrands farverige fortælleunivers, hvor musik og dans er nogle af hans yndlingsmotiver. I skal høre historier, bruge kroppen og lege med lyde, når I sammen med museets undervisningsansvarlige bliver klogere på Marstrands kunst.

Kl. 12-15: Marstrand-værksted - lav din egen pixi-kunstbog
Bliv inspireret af Marstrands store fortælleglæde og skab din helt egne unikke fortællinger med udklippede Marstrand-figurer.