Den traditionelle julekoncert i Gamle Bio med Operettekompagniet finder sted søndag den 12. december kl. 15.00.

Endelig blev det den tid på året: Traditionerne skal gentages og julehøjtiden skal synges og spilles ind med salige, kendte sange og toner. Julen har i den grad tonernes velsignelse, og de klinger sødt med budskabet om fred mellem mennesker og taknemmelighed for dét, vi har, skriver Poul Juul fra Fredensborg Bio i en pressemeddelelse.

Operettekompagniet kommer igen i år i Gamle Bio, hvor de jonglerer med både det kendte og det mindre kendte. Glansfulde harmonier på mange sprog. Det hele kulminerer med det fællesskab, som bringer varmen ind i en kold tid og gør december til hjerternes måned.

Operettekompagniet stiller i år med 4 kunstnere: Stifterne, pianisten Carol Conrad, der leder musikken på vores velstemte flygel, og tenoren Thomas Peter Koppel. De har til lejligheden suppleret sig med 2 af kompagniets unge talenter: Sopranen Carina Tybjerg Madsen, der har en klang af schwarzkopfske dimensioner og er en fremtidens diva in spe. Ved sin side har hun tenoren Jonathan Koppel med en smægtende timbre, der leder tankerne hen til sydlandske himmelstrøg.

Både kirkelige og verdslige opusser ligger mundrette for korpsets dejlige stemmer, der igen indtager Gl. Bios omfav¬nende akustik.
Fra alle os til alle jer …

Dørene åbnes kl. 14.30, og der kan købes vand og vin ved selvbetjening og betaling med MobilePay.
Koncerten slutter omkring kl. 16.45

Billetter á 150 kr. kan bestilles på www.fredensborgbio.dk