Traditionen tro indledes året på Nødebo Kro med den store nytårsfest. Det er denne gang lørdag den 8. januar kl. 17.00 Musikken til både taffel og dans leveres med smittende engagement af Wienertrioen, og der vil blive spillet op til Lanciers flere gange i løbet af aftenen. Forudbestilling er nødvendig.


Det bliver en stemningsfuld aften med damer i lange kjoler og herrer i smoking. Man mødes over velkomstdrinken og marcherer ind til de festligt dækkede borde, hvor kandelaberne lyser op. Under den tre retters festmiddag spilles der liflig taffelmusik. Kaffen nydes i Krostuen og Driverhuset, mens salen bliver gjort klar til dansen.

Wienertrioen er det faste element i den storslåede nytårsgallafest. Trioen består af professionelle musikere, der har spillet sammen siden 1989. Anne Marie Kjærulff på violin spiller til daglig i DR SymfoniOrkestret, mens Nina Reintoft på cello spiller i Det Kongelige Kapel. Pianisten Lene Buch Rasmussen er organist ved Hasle Kirke.

For dem, der gerne vil have genopfrisket, hvordan man danser wienervals og Les Lanciers, er der arrangeret instruktionsaftener i dagene før nytårsballet. Mandag den 3. januar er der instruktion i Wienervals og torsdag den 6. januar i Les Lanciers. Begge dage kl. 19.30.

Der er begrænset plads til nytårsballet, og det er nødvendigt at købe billet i forvejen. Salget af billetter foregår online på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk. Salget slutter onsdag den 5. januar kl. 12, hvis ikke der er udsolgt inden da.

Billetterne koster 650 kr. inkl. velkomstdrink, festmiddag, musik, underholdning og danseinstruktion.