Julemusikken klinger på Fredensborg Musikskole, og snart vil den også kunne høres rundt om i kommunen og på de sociale medier.

I øvelokalerne på Fredensborg Musikskole høres i disse uger alskens julemusik. Børn og unge spiller og synger kendte toner fra det traditionsrige repertoire, og der er plads til alt fra klassiske julesalmer over jazzede arrangementer til bløde poptoner. Al øvningen skal naturligvis munde ud i noget. Så gennem december vil man kunne møde musikskolens elever til forskellige arrangementer.

Torsdag d. 2. december vil en gruppe elever på violin, guitar og klaver besøge plejecentre og spille julen ind.

Onsdag d. 8. december vil vores musikkarruseller holde en stor fælles juleafslutning på Kokkedal Skole. En musikkarrusel er et tilbud for 2. klasse, hvor der er mulighed for at få snuset til flere instrumenter i løbet af et skoleår. Ved juleafslutningen mødes karruseller fra flere af kommunens skoler og optræder for hinanden.

Torsdag d. 9. december kl. 19.00 slår Asminderød kirke dørene op for Fredensborg musikskoles traditionsrige julekoncert, hvor flere af musikskolens akustiske elever synger og spiller julen ind.

Endelig er der juleafslutning onsdag d. 15. december kl. 18.00 i Fredensborg Gl. Bio, hvor blandt andre musikskolens nyeste orkester, det akustiske orkester fra Kokkedal Skole optræder.

Men I år breder musikskolen julestemningen helt ud på de sociale medier. Hvis man ikke har mod på at deltage til de fysiske koncerter, kan man følge med på facebook og instagram, hvor musikskolens elever har sendt julehilsner fulde af snefnug, bjældeklang og nisserier.