Fredensborg Musikskole præsenterer årets første koncert med musikskolens talentelever tirsdag d. 23. november kl. 19.00 i Strandvejskirken i Humlebæk


På Fredensborg Musikskole arbejdes målrettet på, at så mange som muligt af kommunens børn og unge bliver præsenteret for musik og får muligheden for at udøve musik i forskellige sammenhænge. Men samtidig med at bredden i musiktilbud hele tiden øges, er der også fokus på de elever, som allerede tidligt viser helt særlige evner og interesse for deres instrument.

 

Til dem har Fredensborg Musikskole etableret en talentskole, som i dette skoleår består af 11 elever. Eleverne tilbydes et 1-årigt, udvidet undervisningsprogram, der supplerer deres hovedfag. Programmet er gratis og indeholder teori/hørelære, musikforståelse, sammenspil og koncerttræning.

 

I år har musikskolen engageret komponist, improvisations- og lydkunstner Randi Pontoppidan til at komponere et værk til netop disse 11 elever. Over to workshops har Randi og eleverne sammen arbejdet værket frem gennem improvisation og andre fælles øvelser, hvor eleverne har deltaget med deres respektive instrumenter.

 

Resultatet af arbejdet vil blive præsenteret til koncerten i Strandvejskirken d. 23. november. Ud over Randi Pontoppidans værk vil man kunne opleve eleverne som solister og i mindre ensembler. Og det bliver en aften, hvor musikken svinger sig smukt rundt i musikhistorien fra J.S. Bach og Ludwig von Beethoven til jazz-standarts som Basin Street Blues og Autumn Leaves.

Der er gratis adgang til koncerten.

 

Tid: Tirsdag, d. 23. november kl. 19.00.

Sted: Strandvejskirken, Humlebæk Strandvej 54, 3050 Humlebæk