Den 2. december kan man på Nivå Bibliotek komme til foredrag med den ene af forfatterne til bogen ”Pigen fra det store hvide skib”. Hidtil har hospitalsskibet Jutlandia mest været kendt fra faglitteratur og Kim Larsens evergreen af samme navn. Men i 2021 udkom romanen ”Pigen fra det store hvide skib”, som handler om Molly, der gør tjeneste på skibet ud for Koreas kyst under koreakrigen i 1951.

 

Den spændende og autentiske historiske roman er skrevet i et samarbejde mellem forfatterne Mich Vraa og Jesper Bugge Kold. Sidstnævnte kan man den 2. december klokken 19 på Nivå Bibliotek. Her vil han fortælle om ikke bare ”Pigen fra det store hvide skib” og samarbejdet med Mich Vraa, men også om sit øvrige forfatterskab, der tæller en række spændende romaner sat i nogle af historiens mest nervepirrende perioder.

 

Billetter til foredraget med Jesper Bugge Kold koster 50 kroner og kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside. Er man medlem af Biblioteksklubben koster billetterne blot 40 kroner.

 

Foredraget vil vare cirka to timer.