Forsamlingshuset Nødebo Kro byder på Mad & Musik med Diallo, Nordsø, Diallo fredag den 3. december kl. 21.00 - med mulighed for spisning kl. 19.00.  Moussa Diallo, Mikkel Nordsø og Marco Diallo vil give os musik, der sprudler af energi og danseinspirerende rytmer. Musikken er rock, blues og fusion - inspireret af de afrikanske rytmer som Moussa Diallo har båret med sig fra Mali.

Det bliver en aften, hvor det er svært at sidde stille, så tag dansesko på og glæd dig til en skøn aften. Trioen består af Moussa Diallo på bass og vokal, Mikkel Nordsø på guitar og Marco Diallo ved trommerne, og deres musik udtrykker selve sjælen i en fusion af vestlig og afrikansk musik.

Moussa Diallo er født i Frankrig af en dansk mor, han er opvokset i Mali, bor i Danmark og optræder over hele verden. Han flyttede til Danmark i 1973 for at realisere sin drøm om at blive professionel musiker, historiefortæller og igangsætter. Lige siden har han markeret sig som en af landets mest aktive bassister inden for genrerne pop, rock og funk. Senere begyndte han at komponere egen musik og optræde i mange sammenhænge.

I 1980'erne og '90'erne blev Moussa Diallo kendt som den yderst swingende og musikalsk indlevende rytmiske ankermand i selskab med førende danske kvindelige sangskrivere: Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Hanne Boel, Annisette Koppel og Caroline Henderson. I studiet såvel som på turné lægger han et solidt og swingende groove under musikken og optræder altid med stor energi og en personlig, udadvendt charme. Han har udviklet en sjælden evne til at fastholde bassens udtryk i sin egen personlighed. Moussa Diallo er nemlig selv lige så varm og swingende, som når han håndterer sin bas.

Moussa Diallo optrådte på Nødebo Kro med afrikanske fortællinger for børn og et musikalsk drive, der gav inspiration til at få ham tilbage igen til et arrangement for voksne. Det sker nu med trioen Diallo, Nordsø, Diallo. Moussa Diallo og Mikkel Nordsø kender hinanden og har spillet sammen, siden de begge spillede i Sneakers, og Marco Diallo har fulgt i sin fars fodspor og er blevet en eftertragtet trommeslager med sine groovy rytmer. Man kan se frem til herlige små historier, musik i verdensklasse og inderligt musikalsk nærvær.

Inden musikken starter, kan man spise middag kl. 19 med en to-retters menu for kun 160 kr. (135 kr. for medlemmer af Forsamlingshusets Venner). Spisebilletterne skal købes i forsalg på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk senest onsdag den 1. december kl. 12.

Men alle er naturligvis velkomne til musikken - også dem, der har spist hjemmefra. Billetter til musikken koster 150 kr. ved indgangen og 140 kr. i forsalg på www.noedebo-kro.dk . Gratis med årskort.