Den 25. november er der på Fredensborg Bibliotek fernisering på en udstilling af fotos taget af deltagerne ved forløbet ”Hold hjernen frisk i naturen”. Senere kan udstillingen ses på henholdsvis Humlebæk ig Nivå biblioteker.

Tirsdag den 2. november sluttede Fredensborg Bibliotekernes store ”Hold hjernen frisk i naturen” forløb, hvor cirka 20 deltagere på 60+ over otte tirsdage har været ude i naturen og prøvet sig selv af med forskellige former for fysiske, sociale og intellektuelle aktiviteter.

Et af omdrejningspunkterne for forløbet var kunsten at tage gode naturbilleder med mobiltelefonen, og det er de bedste af deltagernes billeder, som fra den 25. november til den 8. december vil kunne ses på Fredensborg Bibliotek.

Billederne er alle taget i omegnen af Fredensborg, fra Slotsparken over fuglereservatet ved Stenholtsvej til Knurrenborg Vang, og skulle gerne illustrere, hvordan man komponerer landskabs- og naturbilleder, benytter lyset, eller kreerer spændende abstrakte motiver.

Udstillingen åbnes med en fernisering den 25. november klokken 16 på Fredensborg Bibliotek, hvor fotograferne vil være til stede, og hvor biblioteket byder på en forfriskning.

Den 9. december flytter udstillingen til Humlebæk Bibliotek, hvor den vil kunne ses til den 23. december. Efter nytår den 3. januar er det Nivå Biblioteks tur, hvor udstillingen vil være åben frem til den 16. januar.

”Hold hjernen frisk i naturen” var målrettet personer på 60+, som med en kombination af fysisk aktivitet, socialt samvær og brug af hjernen skulle blive inspireret til at fortsætte det aktive liv i de næste mange år. Projektet var støttet af DGI, Nordea Fonden og Kulturstyrelsen.