Fra mandag d. 1. til og med fredag d. 5. november har arrangørerne af årets Spil Dansk uge valgt at holde fællessangsarrangmenter rundt omkring i kommunens kulturhuse og institutioner.

Fællessang var ”hot” som virtuel aktivitet under coronanedlukningerne, og nu hvor vi atter kan samles, fortsætter vi den gode stil med at mødes og synge vores righoldige og dejlige sangskat sammen.

Arrangørerne af årets Spil Dansk uge i Fredensborg Kommune er, med støtte fra kulturudvalget, kulturelt samråd, Center for Kultur – fritid - idræt & sundhed, Sangcenter Nordsjælland og Fredensborg kommunale Musikskole. ”Vi har i år uddelegeret arrangementerne til lokale kor og borgere, som interesserer sig for sang og musik i fritiden” udtaler musikskoleleder, Maria Blum Bertelsen, og fortsætter ”Vi håber på og opfordrer til, at mange borgere i kommunen vil deltage i de forskellige, gratis arrangementer, der foregår i ugens løb”.

Program for uge 44:

• Mandag d. 1/11, kl. 10.30- 11.15, fællessang på Egelunden i Kokkedal, indgang fra Holmegårdsvej

• Tirsdag d. 2/11, kl. 19.00-20.00, fællessang med koret Råcreme i Kulturstationen, Humlebæk

• Onsdag d. 3/11, kl. 10.00-10.45, fællessang på Mergeltoften, Nivå
  Onsdag d. 3/11, kl. 19.00, Musikskolekoncert i Nivaagaard Malerisamling, pladsreservation på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

• Torsdag d. 4/11, kl. 19.00, fællessang i Teaterhuset i Nivå v/ Tove og Thomas von Jessen

• Fredag d. 5/11, kl. 19.00, fællessang i Fredensborg gl. Bio v/ Sangcenter Nordsjælland

Alle er velkomne til at deltage, arrangementerne er gratis