Søndag den 14. november klokken 15-17 vil stilheden på Humlebæk Bibliotek blive brudt af klassisk big band-musik. Det sker når Nivå Big Band endnu engang lægger vejen forbi og underholder under ledelse af dirigent og basunist Anders Jacobsen.

Til koncerten den 14. november har Nivå Big Band entreret med den meget talentfulde guitarist Pelle von Bülow, som trods sine blot 25 år, har modtaget flere priser, blandt andet Tivolis Jazz Pris i 2020. Derudover kan man opleve den lidt mere ukendte, men ligeledes talentfulde sanger Rebecca Borch Hesseldahl, der tidligere har spillet med bandet til blandt andet den seneste nytårskoncert før coronatiden.

Nivå Big Band spiller musik af Duke Ellington, Count Basie, Dexter Gorden, Mads Mathias og mange flere legendariske komponister og sangskrivere fra de tidlige 1920’ere til den nyere tid.

Nivå Big Band lover, at de efter coronanedlukningen er i fin form og fyldt med indestængt musik, som trænger til at komme ud. De kommer direkte fra en udsolgt koncert i Fredensborg Gl. Bio og glæder sig til igen at optræde i salen på Humlebæk Bibliotek, som de har gjort ved flere tidligere lejligheder med stor succes.

Billetter til koncerten koster 80 kroner og kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.