Brugerrådet i Egedal Byens Hus inviterer til foredrag med Anders Agner tirsdag den 9. november kl.19. Anders Agner har lige udgivet en omfattende bog om
Kennedy-familien. En amerikansk familie, som gennem årene har fascineret folk over hele kloden.

Dynastiet har i 100 år været en magtfaktor i amerikansk politik og leveret nogle af de største koryfæer som John F. Kennedy, hans to brødre, Bobby og Ted og hans hustru Jackie, for nu bare at nævne en lille håndfuld. Men selv om mange kender Kennedy-familien og med interesse har ladet sig tryllebinde af især JFK's fantastiske taler, så er det de færreste, der kender den samlede historie om denne mytiske familie og deres unikke plads i amerikansk historie. For Kennedyfamilien er mere end de tre berømte brødre og storhedstiden i 60'erne, hvilket bogen her er et levende bevis på.

Anders Agner Pedersen har i mere end ti år beskæftiget sig med Kennedy-familien. Hans kildenetværk er enestående og omfatter blandt andet medlemmer af Kennedy-familien og folk helt tæt på dem. Anders er alment anerkendt som en af Danmarks dygtigste USA-formidlere, dels fra sit daglige virke som chefredaktør på Kongressen.com, dels fra sin faste tilknytning som USA-analytiker på DR gennem den forgangne valgkamp. Senest har hans podcastserie KENNEDYLAND taget anmelderne og lytterne med storm og skabt fornyet interesse for Kennedy-dynastiet.

Med afsæt i sin nye bog 'KENNEDY' fortæller Anders i dette foredrag for første gang den samlede historie om Kennedy-familien, helt fra dynastiets spæde start og frem til starten af 2021.

Gratis billetter bookes via www.place2book.dk 

Hvad: foredrag ”Kennedy-dynastiet ” ved Anders Agner
Hvornår: tirsdag den 9. november kl. 19
Hvor: Egedal Byens Hus, Egedalsvej 2, 2980 Kokkedal


Brugerrådets aktiviteter er støttet af Fredensborg Kommunes Kulturudvalg.