Søndag den 31. oktober kl. 15 er der en spændende jazzkoncert i Egedal Kirke med Kjeld Lauritsens Hammond Trio. Kjeld Lauritsen er én af de bedste fortolkere af den rytmiske musik på det gode gamle Hammond B3 med Leslie 146 træ speakers og det hele, kendt med store musikere fra 60’erne, som Jimmy Smith og Jimmy McGriff. Procul Harum anvendte også Hammond B3 fra 70’erne, ligesom det smittede af på Savage Rose i DK, med Anders Koppel ved tangenterne og mange andre bands dengang.

Det specielle ved koncerten nu på søndag den 31/10 i Egedal Kirke er, at Lauritsens Hammond trio denne gang præsenterer noget så usædvanligt som en jazz violinist, den franske Carolina Bugala, som musikerne mødte tilfældigt på Jazzhus La Fontaine for nogle år siden. Carolina udmærker sig ved først at være konservatorie uddannet inden for de klassiske genrer, for siden at kaste sig over rytmiske genrer som zigøjner-jazz med afstikkere til Blues, Latinamerikansk musik og lidt tango.

Koncerten denne søndag vil netop bære præg af den store inspiration hun har været for Kjeld Lauritsens Trio. Det bliver et overflødighedshorn af følsomme og medrivende numre, både fra den europæiske og den amerikanske jazztradition med afstikkere til det latinamerikanske.

 

Varighed: ca. 1 time. Gratis adgang, og en forfriskning bagefter.