Har du masser af tålmodighed og lyst til at hjælpe andre med deres små og store it-problemer, så læs endelig videre. It-caféen på Humlebæk Bibliotek leder efter nye dedikerede frivillige, der har lyst til at hjælpe kommunens borgere med diverse udfordringer i forbindelse med computere, tablets/iPads, smartphones mm.

Det er vigtigt, at man har en fantastisk tålmodighed, lyst til at hjælpe andre og interesserer sig for it-området. Oplæring vil finde sted. Har du lyst til at være med, kontakt da Peter Ludolph på

Generelt om it-caféen: På bibliotekerne er der ofte efterspørgsler fra borgere på assistance til pc, iPad, mobiltelefoner, NemID/MitID, email og meget mere, og det er netop denne type forespørgsler it-caféerne er lavet til at kunne imødekomme. Hjælpen gives af et dedikeret korps af frivillige fra lokalområdet. Til it-caféerne bliver man tilbudt en kop kaffe, og de frivillige har god tid til at hjælpe. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Man skal blot dukke op, og meget gerne med sin iPad, tablet, mobiltelefon eller bærbare pc under armen. It-caféen på Humlebæk Bibliotek er tirsdage kl. 14.30-16.30 og på Nivå Bibliotek tirsdage kl. 14-16.