Den 21. oktober kan besøgende på Humlebæk Dagcenter lære, hvordan man lytter til lydbøger via eReolen, når biblioteket kommer forbi. Hvis man gerne vil låne lydbøger på biblioteket, er eReolen efterhånden svær at komme udenom.

Udbuddet af lydbøger på cd bliver nemlig mindre og mindre, så hvis man godt kan lide at få læst bøgerne op, er man nødt til at ty til de online tilbud.

EReolen er bibliotekernes bud på et sådan online tilbud, og den 21. oktober klokken 10.30-12.00 kan man på Humlebæk Dagcenter blive introduceret til eReolens mange muligheder. Her kommer en vidensformidler fra Humlebæk Bibliotek nemlig forbi og viser, hvordan man downloader appen eReolen, hvordan man logger ind, hvordan man finder den rette lydbog, og hvordan man navigerer rundt på eReolen. Der vil være inspiration til gode lydbøger, et par øvelser og masser af tid til at stille spørgsmål og få hjælp.

For at få det mest mulige ud af dagen, skal man helst være indehaver af smartphone, bærbar pc eller tablet, som man kan have med sig, samt et sæt høretelefoner. Man skal også kunne gå på internettet uden for sit hjem. Endelig skal man være oprettet som låner på Fredensborg Bibliotekerne. Hvis man ikke er låner, kan man på forhånd komme forbi Humlebæk Bibliotek – eller et af de andre biblioteker i kommunen - i den betjente åbningstid og blive oprettet.

Alle er velkomne til at komme forbi til introduktionen til eReolen, og det kræver ingen tilmelding.