Lørdag den 11. september holdes der Høstmarked i Fredensborg by. Ved den lejlighed kan man høre mere om planerne for det nye kulturelle mødested og bibliotek i gågaden.

På bibliotekets stand kan man mellem kl. 10-14 høre om planerne for flytningen af biblioteket til stuetagen i Jernbanegade, og man kan dele sine ideer med andre borgere, politikere og ansatte på Fredensborg Bibliotek.

Dagen er startskuddet på processen, hvor alle interesserede og aktører i og omkring Fredensborg inviteres til at deltage i udviklingen af fremtidens kulturelle mødested og Bibliotek.

For at skabe et nyt og indbydende kulturelt mødested og bibliotek har byrådet besluttet et nyt byudviklingsprojekt i Jernbanegade i Fredensborg. Fredensborg Bibliotek udvides til to etager med indgang fra Jernbanegade.

De kommende måneder inviterer biblioteket derfor til en række aktiviteter, hvor man spørger borgere, foreninger, kultur– og erhvervsliv om, hvordan der skabes et levende mødested i hjertet af Fredensborg med plads til fællesskab og fordybelse på tværs af generationer.