Endelig slap Coronaen sit tag i os. Vi kan igen være sammen uden mund-bind. Derfor er det tid til at skrue op for ”bauwau-pedalen”, opleve skøn jazz og svinge konen, kæresten, naboen eller vennen. Det sker ved et brag af en dansefest lørdag den 18. september 2021 kl. 19.30 i Fredensborg Gl. Bio.


Nivå Big Band er et erfarent og fuldt big band på 16 medlemmer med en forrygende rytmegruppe med guitar, trommer, piano og kontrabas. De sættes sammen med de blide, de høje og de dybe saxtoner i kombination med en fuld hornbesætning med trompeter og basuner. Orkestret er under ledelse af den herlige basunist og dirigent Anders Jacobsen.

Sammen med Nivå Big Band optræder jazzsangerinden Clara Vuust. En erfaren sangerinde med et stort hjerte for gamle jazzstandards, italienske evergreens og vokaljazzen med forbilleder som Ella Fitzgerald og Sarah Vaughan. Magasinet Jazzspecial skriver om Clara: “Med sin tætte, fine og upræ¬ten¬tiøse klang synger Clara sig lige ind i hjertet af vores fælles kulturarv… enkelt, smukt og rørende”.

Programmet byder på et bredt udvalg af de store og velkendte jazz- og swingnumre fra 40’erne, 50’erne og 60’erne. Så ryd kalenderen og få et par dejlige timer i selskab med venner, familie, kolleger - og Nivå Big Band.

Billetter á kun 100 kr. købes online på www.fredensborgbio.dk . Evt. usolgte billetter sælges ved dø¬ren fra kl. 19.00. Der vil være en velassorteret bar.
Musikken spiller fra 19.30 til ca. 21.30.

Kulturforeningen Fredensborg Gamle Bio glæder sig til at byde Nivå Big band og en masse glade gæster velkommen til et brag af en dansefest. Koncerten støttes af Kulturudvalget.