Som en del af Kulturaften i Humlebæk d. 10. september kan børnefamilier komme til gakket teaterstykke om Grev Gris på Humlebæk Bibliotek, præsenteret af Det Lille Turnéteater. 

Fredag d. 10. september kan man opleve sjovt og gakket børneteater, når Det lille Turnéteater kommer til Humlebæk Bibliotek kl. 16 for at opføre forestillingen Grev Gris.

Børn fra 4 år og deres familier kan altså skyde weekenden i gang på bedste vis med historien om Prins Knud og den lille Grev Gris, der skal tilpasses livet ved hoffet. Forestillingen berører emner som venskaber, opvækst, at gå i skole og at kunne læse. Peter Holst, manden bag det Lille Turnéteater, er på scenen med en ghettoblaster og fire stofbleer – og det skal nok blive festligt.

Det er helt gratis at se forestillingen, men billetter skal bestilles på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.
Arrangementet er et samarbejde med Filmklubben Humlebien og indgår desuden i det samlede program for Kulturaften i Humlebæk d. 10. september. Det er Humlebæk Kirke og KulturStationen, der står bag planlægningen af Kulturaften.

Programmet for hele eftermiddagen/aftenen bliver bl.a. offentliggjort på Humlebæk Kirkes facebookside og på KulturStationens hjemmeside.