Efter at have ligget stille siden marts 2020 under Corona-pandemiens tunge åg, vil kulturforeningen Fredensborg Smukkest igen begynde at arrangere aktiviteter i Fredensborg centrum.

Derfor er det med ekstra stor glæde at vi arrangerer loppemarked på gågaden i Fredensborg, lørdag den 4. september i tidsrummet 09:00 til 15:00. og i samarbejde med Fredensborg jazzklub og Spar Nord Fonden, vil der være livemusik ved jazzorkestret Six Foot Stompers

- Gågaden vil blive fyldt med mod op imod 100 loppeboder, der vil være øltelt og salg af pølser, og byens jazz-forening sørger for underholdning på Store Torv i løbet af dagen, lover foreningens formand, Kurt Rene Jensen og tilføjer, at det fortsat er muligt at booke en stadeplads.
Den koster blot 100,00 kroner og kan bestilles på www.billetten.dk  evt. gennem Fredensborg Smukkest' Facebook-side.

- vi håber naturligvis at vejret vi være med os, så vi kan skabe et attraktivt loppemarked for byens borgere, siger Kurt Rene Jensen, og understreger samtidig, at der henstilles til, at både stadeholdere og besøgende viser hensyn og respekterer de gældende Corona-restriktioner.

Beboerne og de handlende på gågaden skal være opmærksom på, at gågaden vil være spærret for ind-, ud- og gennemkørsel fra tidligt lørdag morgen til klokken cirka 16:00 ligesom det ikke vil være muligt at benytte P-pladserne.

 

Lyt til interview John macko med Kurt René Jensen og Ole Holde om arrangementet