Kulturudvalget i Fredensborg har inviteret tre anerkendte forfattere - Kirsten Thorup, Jesper Stein og Katrine Marie Guldager til at fortæller om deres romaner på tre forfatteraftener i efteråret. De  kommer henholdsvis til Fredensborg, Humlebæk og Kokkedal. 

Det er tre af det seneste års mest læste og anerkendte danske forfattere, som kulturudvalget har inviteret til Fredensborg Kommune for at fortælle om deres seneste romaner. Således forsætter udvalget sin tradition med at sætte fokus på ny, dansk litteratur og læselyst ved at invitere kommunens borgere til at møde tre aktuelle forfattere ved tre forfatteraftener i efteråret 2021: Kirsten Thorup, Jesper Stein og Katrine Marie Guldager.

"Efter en lang periode med nedlukninger på grund af Corona har kulturlivet lidt under ikke at kunne afholde live-arrangementer. Derfor er vi i Kulturudvalget ekstra glade for, at vi nu igen kan invitere til forfatteraftener. At det så tilmed er med tre så store kapaciteter fra det danske kulturelle landskab, er jo bare en forrygende ekstra bonus. Vi håber derfor, at borgerne igen i år tager godt imod besøgene", siger Ulla Hardy-Hansen, formand for Kulturudvalget.

Tre aftener i september og oktober

Kirsten Thorup gæster Fredensborg Bibliotek den 22. september. Her vil hun i en samtale med litteraturformidler Rune Christiansen fortælle som sin seneste roman "Indtil vanvid, indtil døden", der sidste år tog læserne med storm og toppede bestsellerlisterne.

Jesper Stein kommer den 14. oktober til Humlebæk Bibliotek og fortæller om sin meget roste og prisbelønnede roman "Rampen".

Katrine Marie Guldager besøger Egedal - Byens hus i Kokkedal og fortæller om romanen "Det samme og noget helt andet", der er udkommet tidligere i år.

Arrangementerne koster 50 kroner pr. stk. Billetterne kan købes via Fredensborg Bibliotekerne på www.fredensborgbibliotekerne.dk