Nu begynder verden så småt at åbne sig igen, og det betyder, at Nivå Amatørteater er i gang med at planlægge resten af sæsonen 2021. Allerede i slutningen af august præsenteres første projekt, og flere gode forestillinger i forskellige genrer på vej i efteråret.

Nivå Teater glæder sig til at møde publikum igen, og der vil blive oplyst om gældende coronarestriktioner i forbindelse med hver enkelt forstilling, da der løbende kommer ændringer. Det forventes dog, at der vil være krav om coronapas et stykke tid fremover. 

Sæsonens første forestilling bliver "FROM" med Jesper From og Henrik Egholm på scenen. Forestillingen spilles:

Lørdag d. 28 august kl. 15.00 &
Søndag d. 29 august kl. 15.00

Om forestillingen

Glimtet i øjet. Klumpen i halsen. Det skæve rim. Den overraskende pointe.

Igennem 40 år forkælede Ida og Bent From med deres tekster og melodier. Altid med fokus på det gode håndværk.

Et makkerskab og et ægteskab.

Froms Ballader er en rejse tilbage til de revyviser, popsange og ballader, som har holdt gennem alle årene – fremført af Henrik Egholm og akkompagneret af Jesper From.

Hvem husker ikke Pensionistvisen, To lys på et bord, Et slaw for det gode humør, Ta me ud å fisk, Tyve tønder land eller Annas Ballader.

Vi forsøger ikke at ”lege” Brandenburg, Sønck, Hænning, Buckhøj eller Helmuth´erne – men fremfører med respekt for såvel Ida og Bent som kunstnerne.

Da Jesper From er søn af Ida og Bent, vil han desuden fortælle lidt om tilblivelsen af nogle af værkerne. Hvorfor hørte Ida From ikke melodien til To lys på et bord, før Otto Brandenburg gik på scenen ved Dansk Melodi Grand pris i 1960? Hvorfor skulle Osvald lige pludseligt sidde og passe Jesper From? Hvorfor truede Jørgen Buckhøj med at smutte fra Cirkusrevyen i vrede? Og hvad har filmen ”Cabaret” med Liza Minelli med From’erne at gøre?

Froms Ballader er opdelt i to afdelinger. Først Annas Ballader og efter pausen en blanding af revy og pop med signaturen ”Og teksten var af Ida og Bent From”.

Billetter

Billetter a´kr. 100 kan bestilles på https://www.nivaateater.dk eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Billettelefon kl. 12 - 16: 27 12 28 13