Fredag den 20. august kl. 20.30 inviterer brugerrådet i Egedal Byens Hus til en anderledes koncertoplevelse. I parken ved Egedal Byens Hus opstilles en dome. Her kan publikum opleve lys og musik, enten nært i domen, der med sin geometri giver lyden en helt ny dimension, eller i bevægelse på afstand med trådløse hovedtelefoner.

De rolige lydlandskaber skabes live med et mix af instrumenter, stemme, loop, samples og lydflader. De mange lag klinger flerstemmigt og skaber en illusion, der får de inciterende lydlandskaber til at virke som et helt orkester.


Kunstnerne, musiker Anne Eltard og multikunstner Jørgen Mortensen, vil med værket udforske nye møder mellem publikum og kunsten, hvor natur, teknologi, geometri og musik kalder til eftertænksomhed og brug af fantasien.


Værket er skabt som en reaktion på, at den kendte scene og kontakt mellem kunstner og publikum blev ændret i 2020. Det har givet mulighed for at søge nye måder at dele oplevelser på. Brugerrådet håber at mange har lyst til at komme og opleve lyd og lys på en ny måde. 

Hvad: koncert ”Artist in Ambience”
Hvor: Egedal Byens Hus, parken. Egedalsvej 2, 2980 Kokkedal 
Hvornår: fredag den 20. august kl. 20.30. Varighed ca. 1 time.
Gratis entré.