Den 14. august inviterer Fredensborg Bibliotekerne til gakket udendørs børneteaterforestilling med Tarzan og Jane. ”Me Tarzan, you Jane…” Sådan vil det gjalde ud over pladsen foran Egedal Byens Hus i Kokkedal den 14. august. Her opfører teateret Dansk Rakkerpak & Faster Cool klokken 13-14 nemlig jungleforestillingen ”TAM VILD” for de +6-årige og deres voksne.

”TAM VILD” er en sjov og gakket komedie, der twister Tarzan-klassikeren på en ny og humoristisk måde. Vi får historien om Jane, der rejser den halve verden rundt for at finde en junglemand at blive forelsket i, men mødet med junglen og Tarzan går ikke helt som forventet.

Èt af temaerne i ”TAM VILD” er opgøret med kønsstereotyper. Forestillingen leger med de traditionelle opfattelser af mandlige og kvindelige kvaliteter – alt sammen selvfølgelig i børnehøjde og med en masse humor og galskab.

Forestillingen finder sted uden for Egedal Byens Hus, så man skal klæde sig passende på. Hvis vejret bliver for slemt, vil forestillingen dog blive aflyst.

Det er gratis for børn at overvære stykket, mens ledsagende voksne skal betale 25 kroner for en billet. Både børn og voksne skal tilmelde sig, hvilket kan ske via Fredensborg Bibliotekerners hjemmeside.