Kom og se teaterforeningen Madam Mangor hive guldet op af containeren og trylle tosset underholdning frem. Det bli'r ikke varm luft eller forloren klimakredit, men genbrug så de' batter, når teaterforeningen i august præsenterer klima-cabareten "Hvem ta´r skraldet" i den gamle biograf. 

Klima-cabaret, hvad er det?

Ingen tvivler længere på, at en kommende klimakrise, kan blive langt værre end den vi oplevede under corona. Udfordringerne kan blive enorme og teknologien vil ikke alene kunne løse problemerne.
Heldigvis er mange slået ind på grønnere veje for at finde bæredygtige måder i fremtiden. Også i teateret mærker man de gode intentioner, og nu går Madam Mangor forrest med sin nye forestilling: ”HVEM TA’R SKRALDET”

Madammen byder på en klima-kabaret fyldt med sange og tekster om vores forbrug, samt alt det affald der kommer ud af det. Meget i en kabaret kan minde om en revy, men kabaretten åbner for flere muligheder, også de mere alvorlige. Alligevel serveres det hele uden løftede pegefingre, og med et komisk blik på vores livsstil. Kabaretten skrives og instrueres af Thomas Malling, har scenografi af Jane Wessely og byder på både professionelle sangere og frivillige aktører. Ved flyglet sidder Mads Jensen, der også akkompagnerede kabaretten ”Det er sommer, det er sol” i 2017.


Grøn Mangor

For at Madammen ikke skal blive beskyldt for ”green-wash”, er alt hun sætter på scenen genbrug. Og når det kommer til CO2, har hun regnskabet i balance. Madammen skaber sin nye scenografi og sine kostumer af alt det, hun kan finde på lodsen og på sit lager.

Teatersult

Vi har også været på jagt i alt det ”kultur-gods” der er smidt ud. Vi har hevet det bedste af det op af containerne, så vi kan servere det for dig. Vi har støvet skønne sange af; sange som var alt for gode til at ende i forbrændingen. Kun de aktuelle sketches og dialoger er produceret helt fra ny, og ”udledningen” fra dem bliver et komisk blik på danskernes forbrug og madspild, samt kampen for at komme af med alt det, der fylder på loft og i kælder.
Med klimakabaretten sætter Madammen tidens vigtigste emne på scenen, og skaber samtidigt en oplevelse til glæde for de mange, der efter et år i isolation, hungrer efter teaterets nærvær.

 

Hvor og hvornår:

”Hvem Ta’r Skraldet” opføres i Kulturhus Gamle Bio i Fredensborg med premiere 1. august og forestillinger frem til 21. august i år På hverdage kl. 1930 og lørdag-søndag 1530. Cafeen åbner en time før.

Billetbestilling på place2book https://place2book.com/da/sw2/sales/event_list/em126/k8y0horbi2