Cirkus Baldoni er i denne tid på landevejen i det nordsjællandske. Og de præsenterer i år deres 20. sæson med et bredt, varieret og vildt program for hele familien med dygtige artister og spændende underholdning.

Man kommer til at møde en række topartister bl.a. de italienske Ferrandino´s der har et hæsblæsende rulleskøjtenummer og et dristigt luftnummer på programmet. Fra Tjekkiet kommer supertalentet Kaja Janacek med balancekunstneren Rola-Rola og hans forældre Eddie og Maria i en hel ny akrobatisk disciplin der aldrig før er set.

Man skal også møde en supersej prisbelønnet hattejonglør Sage Macaggi og et ægte slangemenneske Sheyen Caroli der er optaget i Guiness Book of Records for at skyde med bue og pil - med fødderne!.

Derudover har Cirkus Baldoni en helt ny klovn på programmet, det er Allando som mange publikummer vest for Storebælt kender. Til at præsentere forestillingen har de også et helt nyt ansigt på programmet.

Det er den kendte bugtaler og musicalstjerne Peter Nørgaard, som har fået æren af at have Løven Leonardo på armen. Peter Nørgaard har virkelig taget rollen som sprechstallmeister til sig og gør forestillingen levende sammenhængende og virkelig festlig. Det får et præg af variete på et plan hvor alle kan være med og følger sig underholdt.

Cirkus Baldoni lover publikum, at de kommer til græde - af grin.

Forestillingen der er for hele familien kan opleves onsdag d. 30. juni 2021 kl. 17:00 og Torsdag d. 1. juli 2021 kl. 17:00 i Humlebæk v/Boserupvej. Medbring det gode kumør og dit coronapas/vaccinepas

Billetter bestilles online på www.baldoni.dk