Børnebogsforfatter Maria Rørbæk står bag Fredensborg Bibliotekernes fantastiske digitale historieskattejagter, og nu kan du opleve både forfatter og historieskattejagt live.

Tror du på spøgelser? Det gør tvillingerne Özlem og Hassan ikke, og for at bevise det, vover de sig ind i Nivå Centeret - midt om natten. Hør hvordan det går dem, når forfatter Maria Rørbæk tager dig med på udendørs historieskattejagt tirsdag d. 29. juni klokken 14-15. Rørbæk fører deltagerne fra post til post og fortæller historien om Spøgelsescentret, der foregår lige der, hvor I er. Undervejs er der aktiviteter og lege, der passer til historien.

Alle deltagere får en lille præmie, når historieskattejagten er slut.

Arrangementet henvender sig til børn i 0-3. klasse i følgeskab med en voksen. Det er gratis, men billet er påkrævet. Billetter bestilles på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside. På adressen fredbib.dk/skattejagt kan man finde alle historieskattejagterne, som Maria Rørbæk har lavet for Fredensborg Bibliotekerne, så man på helt egen hånd kan begive sig ud på eventyr i Nivå, Humlebæk eller Fredensborg.