Lørdag den 5. juni 2021 kl. 11.00 – 13.00 er der fernisering hos Humlebæk Kunstforening. Det er på en udstilling med billedkunstner Anthony Crossa. Udstillingen kan ses til den 18. juni på Humlebæk Bibliotek. 

Anthony Crossa født 1967 er kunstmaler i en etableret kunstverden.

Han har malet siden 1978 i Spanien og udstillet i forskellige kunstforeninger og gallerier. Han har eksperimenteret med flere stilarter undervejs. Hans seneste værker er mere farverige og anderledes end det han tidligere har lavet. De sidste malerier han har lavet er olie på lærred, og stilen er en blanding af abstrakt og surrealisme. Han bliver inspireret af landskaber og maskiner.

På Anthony Crossas værker ser man forskellige teknikker som glasvæv papir stof lim olie. Hans værker er inspireret af landskaber og maskiner.

Anthony Crossa har blandt andre udstillet:

Navision Software. Shell-art Club. Orange kunstforening. Trundholm Rådhus. Helsingør, Rådhus. Alka kunstforening. Nilfisk kunstforening, Hvidovre Kommune. Odense Rådhus. Silkeborg Sygehus. Seas kunstforening. Topdanmarks kunstforening. ØK kunstforening og Rødovre rådhus. 

Udstillingen på Humlebæk Bibliotek er åben: torsdag og fredag klokken 13-16 og lørdag klokken 11-13. Husk coronapas og mundbind. Der vil være en til stede i åbningstiden, der kontrollerer, at coronakravene overholdes