Lone Frank og Puk Qvortrup mødes den 5. maj klokken 19.00 til en livestreamet snak om kærlighed og alt det, der følger med. Samtalen kan opleves via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside eller Facebook-side.

I sin nye bog ”Størst af alt – om kærlighedens natur” kortlægger Lone Frank kærlighedens natur ved at sammenstykke brikker fra naturvidenskaben, psykologien og kulturforskningen. Puk Qvortrups autofiktive roman ”Ind i en stjerne” er en barsk fortælling om pludseligt at miste sin mand, stå alene med to børn og livets gang herefter.

Arrangementet indgår i projektet ”Oplevelser live med bibliotekerne” som er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Her forsøger Fredensborg Bibliotekerne i samarbejde med bibliotekerne i Gentofte, Glostrup, Ballerup, Lolland og Slagelse kommuner at gå på tværs af kommunegrænserne via streaming-arrangementer. Ud over at streaming-arrangementer er velegnede i en tid med nedlukning af landet, forsøger projektet at signalere, at folkebiblioteket er for alle – også de grupper, der kan have svært ved at komme til de traditionelle aftenarrangementer på bibliotekerne. Det kunne være forældre, der har puttet børn, eller borgere som er sengeliggende eller har svært ved at skaffe transport i aftentimerne.

Samtalen mellem Lone Frank og Puk Qvortrup er tredje arrangement i en serie, hvor en skønlitterær og en faglitterær forfatter sættes i stævne online til en livestreamet debat om et aktuelt emne.

Arrangementet kan ses på Fredensborg Bibliotekernes Facebook-side og via bibliotekets hjemmeside den 5. maj klokken 19.00-20.00, og det er gratis at se med.