Torsdag den 6. maj åbner Humle Bio igen efter en lang Covid 19 lukning. Den lokale biograf starter med de film, man stoppede med i december sidste år samt en stribe nye premiere film. Det er en god blanding af film for både voksne og børn, unge som ældre. 

Gå trygt i biografen

I Humle Bio følger de selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for 'Kulturarrangementer med siddende publikummer'.

- Vi håber, I vil fortsætte med at vise hensyn og hjælpe os med følge retningslinjerne. Vi har gjort det før, vi er sikre på at vi kan gøre det igen og vi glæder os til at se jer alle sammen, udtaler Emil Nørholm fra Humle Bio.

Den helt afgørende forskel fra tidligere er, at publikum nu skal fremvise Coronapas, der dokumenterer, at man enten er testet negativ indenfor de sidste 72 timer, er færdigvaccineret eller har været smittet med Corona indenfor de seneste 14-180 dage.

De nye film 

Torsdag den 6. maj har Humle Bio premiere på filmen:

Minari

Minari er en bevægende film om det, der forbinder os med vores rødder.
I Minari møder vi en Koreansk-Amerikansk familie, som flytter til en lille farm i Arkansas for at forfølge Deres egen Amerikansk drøm.
Familiens hjem forandres totalt, da den snu og elskelige bedstemor med ualmindeligt beskidt sprog ankommer.
Minari vandt en Golden Globe for bedste ikke Amerikanske film.

 

Lørdag den 8. maj har Humle Bio premiere på:

Operation Nordpolen-Tjep på sneeventyr.

Animationsfilmen 'Operation Nordpolen - Tjep på sneeventyr' handler om polarræven Tjep, der arbejder i postrummet hos et leveringsfirma.
Men han har større drømme end det. Men han har større drømme end det. Tjep vil gerne være en såkaldt Top Dog, der arbejder som slæbehund
for ABDS (Arktisk Bud Direkte Service) og leverer posten. Undervejs går det op for ham, at der foregår noget mystisk under isen.

 

Onsdag den 12. maj har Humle Bio premiere på

The High Note.

Dakota Johnson, der især er kendt fra Fifty Shades-filmene, spiller den hårdtarbejdende Maggie, der hele sit liv har brændt for en karriere i musikbranchen.
Hun har fået et arbejde som personlig assistent for superstjernen Grace Davis. Efter Maggie har slidt og slæbt for Grace i tre år, ser hun sit snit til endelig at blive producer.
Samtidig indleder Maggie et romantisk og professionelt forhold til den talentfulde David.

 

Onsdag den 12. maj har Humle Bio premiere på:

Knudsen & Ludvigsen - Det store dyr.

Animationsfilmen 'Knudsen & Ludvigsen - det store dyr' handler om tre venner, der lever sammen i harmoni med sang og marmelade i deres tunnel.
Men alt ændret en dag, hvor de får besøg af en togkonduktør, som vil smide dem ud fra deres hjem i tunnellen - med det samme!
Den eneste der kan redde de tre venners hjem er den legendariske pirat Kaptajn Tootson, og de tre venner begiver sig nu ud på en rejse i jagten på piraten med træbenet.